HaberlerSağlıkŞehid Hanefi Poyraz'ın babası vefat etti

Şehid Hanefi Poyraz'ın babası vefat etti

Yalova'da bulunan özel bir hastanede Covid-19 tedavisini gören Şehid Hanefi Poyraz'ın babası Hüseyin Poyraz (90), vefat etti.

Şehid Hanefi Poyraz'ın babası vefat etti

Bazı rahatsızlıkları bulunan ve en son yakalandığı Covid-19 salgını nedeniyle Yalova'da özel bir hastanede tedavi gören Hüseyin Poyraz, vefat etti.

Yakınları tarafından Yalova'da defnedilen Hüseyin Poyraz, ibadetlerine düşkün olan ve çocuklarını İslam'i ahlakla yetiştiren bir şahsiyet olarak biliniyordu.

Şehid Hanefi Poyraz kimdir?

Vefat eden Hüseyin Poyraz'ın oğlu olan Şehid Hanefi, 1973 yılında Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde doğdu. Henüz ortaokuldayken İslami davayla tanışan Şehid Hanefi, genç yaşında İslam uğrunda verdiği mücadele ve güzel ahlakıyla gönüllerde taht kurdu. Şehid Hanefi, arkadaşıyla birlikte evine doğru giderken, İslami çalışmasını hazmedemeyen PKK tarafından 18 Eylül 1992 tarihinde kurulan hain pusuyla şehid edildi.

İLGİLİ HABERLER

Malatya’da yapımı süren 300 yataklı devlet hastanesi 2022’de hizmete girecekMalatya’da yapımı süren 300 yataklı devlet hastanesi 2022’de hizmete girecekDoç. Dr. Araç: Sıvı ihtiyacının yeterince karşılanmaması böbreklerin iflasına neden olabilirDoç. Dr. Araç: Sıvı ihtiyacının yeterince karşılanmaması böbreklerin iflasına neden olabilirProf. Dr. Vural: Aşıya karşı tereddüdün nedeni bilgi kirliliğiProf. Dr. Vural: Aşıya karşı tereddüdün nedeni bilgi kirliliğiAyak sağlığına özen gösterenler yemeni ayakkabıları tercih ediyorAyak sağlığına özen gösterenler yemeni ayakkabıları tercih ediyorUygulanan Coronavirus aşı sayısı 36 milyonu geçtiUygulanan Coronavirus aşı sayısı 36 milyonu geçti
SIRADAKİ HABER