HaberlerGündemPKK mensuplarına yönelik "Eren-12 Güleşli" operasyonu başlatıldı

PKK mensuplarına yönelik "Eren-12 Güleşli" operasyonu başlatıldı

​İçişleri Bakanlığı, Şırnak ve Siirt'te bin 317 personelin katılımıyla "Eren-12 Güleşli" operasyonunun başlatıldığını açıkladı.

PKK mensuplarına yönelik "Eren-12 Güleşli" operasyonu başlatıldı

Bakanlıktan yapılan açıklamada, PKK mensuplarına yönelik Şırnak ve Siirt illerinde "Eren-12 Güleşli" operasyonunun başarıldığını belirtti.

83 timden oluşan operasyonda bin 317 personelin görev altığı ifade edildi.

Eren operasyonları kapsamında şu ana kadar 75 işbirlikçinin yakalandığı, 421 mağara, sığınak ve deponun imha edildiği çok sayısı silah-mühimmat, gıda ve yaşam malzemesinin de ele geçirildiği kaydedildi. 

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER