HaberlerGündemÖğrenci servisleri denetlendi

Öğrenci servisleri denetlendi

​Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğü, Adıyaman’da faaliyet gösteren öğrenci servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirdi.

Öğrenci servisleri denetlendi

Adıyaman’da faaliyet gösteren servis araçlarına yönelik denetimler şehrin farklı noktalarında gerçekleştirilen uygulamalarla sürdürülüyor.

Zabıta ve Polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerle ilgili bilgi veren yetkililer "Karayollarında can ve mal güvenliğinin sağlanması, insanların bireysel ve toplumsal duyarlılığını arttırarak trafik bilincinin oluşması ve geliştirilmesi amacıyla sık sık gerçekleştirdiğimiz denetimlere devam ediyoruz. Sürücülerimizden ve vatandaşlarımızdan trafikte daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Denetimlerimizin de asıl gerekçesi budur." dedi.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER