HaberlerGündemMuğla açıklarında art arda 4 deprem

Muğla açıklarında art arda 4 deprem

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında art arda yaşanan 4 ayrı deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

Muğla açıklarında art arda 4 deprem

Ege Denizi'ndeki ilk deprem saat 00.54'te yaşandı. 3,9 büyüklüğündeki deprem yerin 7,12 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarındaki ikinci deprem 01.35'te gerçekleşti. 3,7 büyüklüğündeki deprem yerin 7,06 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Datça açıklarında saat 03.33 sıralarında meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki deprem ise yerin 6,92 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Yine Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4'üncü deprem 04.00'te kaydedildi. 3,9 büyüklüğündeki deprem yerin 7,20 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER