HaberlerGündemMalatya merkezli "torbacı" operasyonunda 20 şüpheli yakalandı

Malatya merkezli "torbacı" operasyonunda 20 şüpheli yakalandı

Malatya merkezli Gaziantep ve İzmir'de torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda 20 şüpheli gözaltına alınırken şüphelilerin adreslerinde uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

Malatya merkezli "torbacı" operasyonunda 20 şüpheli yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, Malatya merkezli Gaziantep ve İzmir'de torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik; yapılan eş zamanlı planlı operasyon kapsamında 20 şüphelinin gözaltına alındığı kaydedildi.

Şüpheliler ile birlikte; 450 adet yeşil reçeteye tabi hap, 136 gram metamfetamin, 280 gram sentetik kannabinoid, 28 gram esrar, 2 adet ecstasy hap 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek ele geçirildiği belirtilen açıklamada, gözaltına alınan şüphelilerin adli makamlara sevk edileceği ifade edildi.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER