HaberlerGündemİngiltere'de İkinci Dünya Savaşında kalma bomba imha edildi

İngiltere'de İkinci Dünya Savaşında kalma bomba imha edildi

İngiltere'nin Exeter şehrinde bulunan veİkinci Dünya Savaşı'ndan kaldığı belirtilen bomba, uzman ekiplerce imha edildi.

İngiltere'de İkinci Dünya Savaşında kalma bomba imha edildi

Exeter Üniversitesi kampüsünün yanındaki özel bir arazide çalışan işçiler, dün İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bir bomba buldu.

İşçilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve Kraliyet Donanmasının bomba imha ekipleri geldi.

Polis, bölgedeki yolları trafiğe kapatarak yaklaşık 400 metrelik bir kordon oluşturdu ve çevredeki bakım evi, birkaç öğrenci yurdu ve evlerde kalan yüzlerce kişiyi tahliye etti.

Gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından Kraliyet Donanması ekipleri, bombayı imha etti.

İmha edilen anlara ait paylaşılan görüntülerde patlamanın etkisiyle büyük bir sesin ortaya çıktığı duyulurken yoğun bir duman bulutunun yükseldiği görülüyor.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER