HaberlerGündemGümüşhanespor Başkanı Olgun’a yapılan silahlı saldırının failleri yakalandı

Gümüşhanespor Başkanı Olgun’a yapılan silahlı saldırının failleri yakalandı

​Dün akşam saatlerinde Gümüşhanespor Başkanı Vahit Olgun’a yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırının failleri yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Gümüşhanespor Başkanı Olgun’a yapılan silahlı saldırının failleri yakalandı

Gümüşhane Valiliğinden yapılan açıklamada, "Dün akşam saatlerinde Gümüşhanespor Başkanı Vahit Olgun’a yapılan silahlı saldırı olayıyla ilgili olarak görgü tanıklarının da ifadesine göre silahlı saldırıyı gerçekleştiren İ.K. isimli şahıs yakalanmıştı."denildi.

Açıklamanın devamında, "Görgü tanıklarının da ifadesine göre silahlı saldırı anında İ.K. ile birlikte olan ve olay yerinden birlikte kaçan M.E. isimli şahıs da Merkez İlçe Yukarı Alıçlı Köyü civarında saklandığı alanda kolluk kuvvetlerimizce yakalanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Silahlı saldırı olayıyla ilgili adli tahkikatın adli makamlarca yürütüldüğü belirtildi.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER