HaberlerGündemGaziantep Valisi Gül: Vaka sayımız artıyor

Gaziantep Valisi Gül: Vaka sayımız artıyor

Gaziantep Valisi Davut Gül, Covid-19 vaka sayısında artış olduğuna dikkat çekerek halkı kurallara uyma konusunda uyardı.

Gaziantep Valisi Gül: Vaka sayımız artıyor

Covid-19 risk haritasına göre Gaziantep, orta riski simgeleyen "sarı" grupta yer alıyor. “Kontrollü normalleşme” dönemine geçilen ve hafta sonu kısıtlamaları ile bazı diğer kısıtlamaların kaldırıldığı kentte Covid-19 vakalarının artışa geçti.

Vali Gül de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kentte son günlerde Covid-19 vakalarının arttığına dikkat çekti.

Kentteki vaka artışlarıyla ilgili açıklama yapan Gül, “Sevgili hemşehrilerim vaka sayımız artıyor. Zorunlu işlerimizin dışında sosyalleşme amaçlı yapacağımız her etkinlik bizi, yakınlarımızı ve şehri biraz daha riske atar. Kontrollü normalleşmek demek salgın öncesine dönmek değildir.” dedi.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER