HaberlerGündemCumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın bir araya gelecek. Toplantıda önemli konu başlıkları görüşülecek.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor

Kabine toplantısında, son dönemde Covid-19 vaka sayılarının artarak 30 bin sınırını geçmesi üzerine yeni yasakların gündeme gelmesi bekleniyor.

Merkez Bankası'nda yaşanan görev değişikliğinin ardından döviz kurlarında yaşanan dalgalanmanın nasıl aşılacağının ve ekonomideki yeni yol haritasının masaya yatırılması bekleniyor.

Kabine toplantısının en önemli başlıklarından biri de dış politika olacak. Türkiye'nin yakın çevresinde yaşanan gelişmelerin kabine toplantısında değerlendirilmesi yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından revizyon yapılarak, yeni bir kabinenin açıklanması da beklentiler arasında.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER