HaberlerGündemBahar Kalkanı bölgesinde saldırı

Bahar Kalkanı bölgesinde saldırı

Milli Savunma Bakanlığı, Bahar Kalkanı Harekâtı bölgesinde yaralanan bir askerin, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı.

Bahar Kalkanı bölgesinde saldırı

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Bahar Kalkanı Harekâtı bölgesinde, 31 Ocak 2021 tarihinde PKK/YPG mensupları tarafından saldırı düzenlendiği belirtildi.

Yaralanan bir askerin Hatay Devlet Hastanesine kaldırıldığının belirtildiği açıklamada, yaralı askerin 2 Şubat günü hayatını kaybettiği belirtildi.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER