HaberlerGündemAracın çarptığı çocuk vefat etti

Aracın çarptığı çocuk vefat etti

​Adıyaman Gölbaşı karayolunun 25'inci kilometresinde meydana gelen kazada aracın çarptığı M.G (7) olay yerinde vefat etti.

Aracın çarptığı çocuk vefat etti

Edinilen bilgilere, göre Atmalı köyü yakınlarında meydana gelen kazada M.G (7) Ö. A yönetimindeki aracın çarpması sonucu kaza yerinde vefat etti.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri M.G'nin vefat ettiği bildirdi. Kazayı haber alan M.G'nin yakınları kaza yerine akın etti. M.G'nin cenazesiyle karşılaşan yakınları sinir krizi geçirdi.

Kaza yerinde incele yapan jandarma ekipleri M.G'nin cenazesini otopsi için Adıyaman Eğiti ve araştırma Hastanesine kaldırdı. Kazayla ilgili olarak araç sürücüsü Ö.A gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER