HaberlerGündemBaşkan Özcan Seçime 2 Gün Kala Çalışmalarını Sürdürüyor

Başkan Özcan Seçime 2 Gün Kala Çalışmalarını Sürdürüyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Tarsus ilçesine bağlı Mantaş, Aliefendioğlu, Aliağa, Hacıhamzalı, Sıra Köyleri ile Gülek Beldesi’ni ziyaret ederek, köyleri, beldeleri ve ilçeleri Büyükşehir’e bağlayan yeni yasa ve köylere yapacağı hizmetler hakkına bilgi verdi.

Başkan Özcan Seçime 2 Gün Kala Çalışmalarını Sürdürüyor
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Tarsus ilçesine bağlı Mantaş, Aliefendioğlu, Aliağa, Hacıhamzalı, Sıra Köyleri ile Gülek Beldesi’ni ziyaret ederek, köyleri, beldeleri ve ilçeleri Büyükşehir’e bağlayan yeni yasa ve köylere yapacağı hizmetler hakkına bilgi verdi.

Şu ana kadar Tarsus’un birçok köyünde asfalt, içme suyu, kanalizasyon gibi önemli problemlerin çözüldüğü bilgisini veren Özcan, yeni dönemde Tarsus ve köylerine ciddi yatırımlar yapılacağının sözünü verdi.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Köylü milletin efendisidir' sözünü hatırlatan Özcan, “Maalesef milletimizin efendileri olan köylülerimize, sağlıklı içme suyu dahi çok görülmüştür. Köy ve köyler arası yollar ise içler acısı durumda. Yapacağımız altyapı çalışmaları ile tüm köylerimize sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temin edeceğiz. Daha önce yapılmış ve eskimiş içme suyu borularını yenileyeceğiz. Su deposu olmayan köyümüz kalmayacak. Köylerimizi, altyapısı tamamlandıktan sonra yeni asfalta kavuşturacağız. Her köyümüz çocuk oyun parkı, spor alanları ve spor aletlerine kavuşacak. ‘Gezici Veterinerlik Hizmeti Projesi’ ile köy köy dolaşıp, ücretsiz hizmet vereceğiz. Ayrıca köylerimizdeki yaşlı, bakıma muhtaç ve yatalak olan hastalarımız için evinde ücretsiz sağlık ve temizlik hizmeti vereceğiz. Köy odalarının eskimiş olanları yenilenecek, olmayanlara ise yeni köy odaları yapacağız” diye konuştu.

Tarsuslu vatandaşları denizle buluşturacaklarını kaydeden Özcan, "Bugüne kadar yerel yöneticiler hiçbir teşebbüste bulunmamış, böylece Tarsus deniz kenti olmaktan uzaklaştırılmıştır. Yeni dönemde inşallah göreve yeniden gelirsek, Karabucak Ormanları’nda sahil düzenlemesi yapacağız ve Tarsus’u denizle buluşturacağız” şeklinde konuştu.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER