HaberlerGündemDünya Süt Gününde Vatandaşa Süt Dağıttılar

Dünya Süt Gününde Vatandaşa Süt Dağıttılar

Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, 21 Mayıs Dünya Süt Günü’nde Mecidiyeköy Meydan’da vatandaşlara süt dağıttı.

Dünya Süt Gününde Vatandaşa Süt Dağıttılar
Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, 21 Mayıs Dünya Süt Günü’nde Mecidiyeköy Meydan’da vatandaşlara süt dağıttı.

Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi adına konuşan İsa Tahta, "Gıda Mühendisleri olarak geleneksel düzenlediğimiz bu günde amacımız ve hedefimiz dünyasının çok gerisinde olduğumuz süt tüketimini artırmak. İnsan sağlığı açısından önemli bir içecektir. Aynı zamanda sütten üretilen gıdaların tüketimi konusunda öncelik kast ettiğimiz gıdaların başında geliyor. Biz bu etkinliği süt tüketimini artırmak için organize ediyoruz. Biz bilinçlendirme konusunda öncülük yapmak istiyoruz. Biz düzenli olarak Dünya Süt Gününde etkinlikler yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Etkinlik kapsamında vatandaşlara süt dağıtılırken, süt hakkında bilinmesi gerekenleri içeren bilgi broşürleri dağıtıldı. Etkinliğe katılan minik bir çocuk, "Süt içmeyi çok seviyorum. Sütü gördüğünde çok mutlu oldum" dedi. Gıda Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen süt dağıtımı Mecidiyeköy Meydanı’nda saat 19.00’a kadar devam edecek.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER